Uteplatsen

Räcket är nu inoljat ett lager. Vi får se om det behövs (vi orkar) olja ett lager till. Men skillnad blev det! Ser nytt och fräscht ut. :)


Semester!

Äntligen är den efterlängtade semestern här!! Dock bara 2 veckor, men bättre än ingen alls. Har redan hunnit måla sockeln på huset samt gjort rent vår uteplats. Nu ska uteplatsen "bara" oljas in, både golv och räcke. Men snyggt blir det! :) Nu ska vi strax iväg och köpa lite mer saker till huset för olika projekt. Kul!


Mys


Söt?


Älsklingar


Vågar man?

Vågar man säga att blogg.se-appen fungerar igen? Jag fick verkligen nog häromdagen och skaffade mig en wordpress blogg ist. Har dock ej fått igång den än. För samma dag som jag fixat den bloggen så började blogg.se-appen att fungera. Känner den sig hotad tro? ;) haha. Skönt att det fungerar igen iaf. Får se vad länge bara... Vågar man anmäla till en rallytävling? Vore kul att testa, men samtidigt är jag sån att jag vill att allt ska sitta till 110% innan jag vågar ge mig ut och tävla. Men samtidigt så är det bra att ha ett mål att sträva mot. Något som gör att man håller igång med träningen och att man ser framsteg. Hmm....detta tål att tänkas på!


Dogsen


Rallylydnad

De senaste dagarna har jag försökt läsa mig till så mkt som möjligt om rallylydnad. Har kollat på youtube-klipp och läst på olika hemsidor för inspiration och tips. 
Sofie den underbara människan har varit duktig och fixat egna skyltar! Guld värt! :) Så vi har kunnat göra banor och tränat på dem. Det är kul! Men svårt innan man lärt sig alla skyltar och vad man ska göra vid varje skylt. Det är med Dundra jag kör med. Testade med LL och Heavy. LL verkade inte fatta nånting. Han ville bara in på agilotuplanen och köra där ist. Haha. Heavy kan nog bli duktig, men han tappar lätt fokus och nosar i backen. Så jag har bestämt att detta kommer bli min och Dundras grej. :) Både hon och jag tycker det är kul och vi jobbar på bra ihop. Idag orkar jag inte med någon djupgående analys på vår träning, men vi har lagt upp en plan och hoppas kunna se framsteg längre fram. Sofie tjatar tom om att vi ska anmäla oss båda till en tävling i sommar. Hmm.... Jag är fortfarande liiite (okej, mycket!) tveksam och nervös inför det.  Så vi får se ;)
 
Jag har fortfarande inte fått ordning på blogg.se-appen och det gör mig vansinnig! Gaah! Det ska vara kul och lätt att blogga, det är det inte nu. Får se om jag får ordning på det. 
Tills nästa gång!