Kurs

Halloj! Jo, det är sant. Jag uppdaterar igen! Klapp på axeln till mig ;) haha
Dock har jag nog inte så mkt nytt att berätta.

Jag har ju börjat med min allmänlydnadskurs nu. Det är en salig blandning av hundar och deras förare. Allt ifrån små chihuahua-mixar till livliga siberian huskys och stora schäfrar! Men jag gillar det! :) Alla är duktiga å de försöker lyssna på mig så gott det går ;)

Sist gång tränade vi på kvarsittande med störning.
Jag hade med mig min största älskling; Heavy. Vi visade hur man kan träna "sitt" och hur man kan lägga på olika störningar. Sedan agerade vi störning åt kursdeltagarna. Vi gick framför, bakom och slalom mellan dem när de stod i en cirkel och övade "sitt", och "sitt-stanna kvar". Jätteduktiga var de! (även min skrutt Heavy <3 )

Sedan gick vi igenom vad viktigt det är att belöna spontankontakt. Det är något som många hundägare struntar i/glömmer bort/vet inte vad det är, och så undrar de varför hunden inte söker kontakt!
Så det fick de i läxa att träna på tills nästa gång. :)

Imorgon ska jag agera hästskötare åt Malin och Wille. Han ska nämligen på kvalitetsbedömning för 4åringar!! Ska bli spännande och roligt. Bara hoppas att Wille tycker likadant och visar sig från sin bästa sida imorgon. Så håll alla era tummar, tassar å tår för oss imorgon. :)

Nu blir det lite slö-surfing innan bedtime. Imorgon är en viktig dag för syrran, så det gäller att jag är utvilad och på topp!

Bye bye for now!

Bloggtorka!!

Bloggtorka deluxe!! Ehm. Har gjort så mkt det senaste så jag har svårt att minnas allt! :P Haha. Försöker blogga från mobilen nu då min bärbara dator sjunger på sista versen tror jag. Kan behöva en ny... Ge mig? Nån? Ska verkligen verkligen försöka mig på att börja blogga "på allvar" snart. Lovar typ det varje gång, å lik förbaskat tar det månader mellan varje inlägg. :P Men nu har jag iaf börjat hålla i min allra första och egna allmänlydnadskurs. Så det kanske jag kan skriva om? Eller va tusan skriver man om? Jag tränar inte speciellt mkt och/eller allvarligt med mina egna vovvar. Sällskapshundar is the shit! ;) hihi puss på er!

Sötaste Dundra!

img_0396 (MMS)

Denna lite suddiga mobil-bilden är såå Dundra. Full i bus å glädje i blicken. Alltid pigg och glad. Min lilla prinsessa :)