Märgben

Idag var det nog lite av en lyckodag för LL. Han fick märgben! :)
Äntligen har stygnen släppt och det är helt läkt i munnen nu. Det fick vi självklart fira med mumsiga märgben.


Kaos

Det är kaos i flocken här hemma. Eller det känns så iaf.
Dundra å LL har rykt ihop flera gånger på mindre än en månad. Två av gångerna blev LL skadad. (Orkar inte gå in på detaljer vad/hur som hände. Den som vill veta får fråga mig helt enkelt.)
Nu kan jag inte ha dem ihop när de är ensamma (det gör mig ingenting. De kan gott vara särade när jag inte är hemma. För att vara på säkra sidan.)
Jag får ha dem åtskilda nattetid, kan inte lämna dem ensamma ens för att ta en dusch, kan inte ha dem lösa ihop på rastgården, får dela på dem när vi får besök etc.
Detta låter väl kanske inte så illa, men jag märker nu att något hänt med LL. Han är låg, tillbakadragen, och drar sig undan. DET är värst. Att se honom annorlunda. Vad ska jag göra?
Han undviker Dundra, blir passiv/apatisk när hon är i närheten. Han har börjat läcka (ej säker, men hittar lite fläckar där han legat). Usch va jag mår dåligt över detta. :(

Snälla kan inte nån bara dra tillbaka tiden så allt blir som förr igen?


Prinsen


Slut!

Ja då var semestern slut för denna gång. Hade ju bara två veckor och de drog snabbt förbi. Suck. Men ska ev försöka ta ut 2 veckor i höst, eller lite strö dagar här å där. Vi får se.

Vi har inte gjort så himla mkt på semestern. Grejat hemma med diverse projekt. Åkt på lite dagsutflykter och bara njutit av att vara lediga.
Det enda man vill klaga på är ju vädret (och att semestern var för kort!) Men men.. Sånt är livet!

Har fått ett erbjudande som jag är himla glad och tacksam över. :) Vill inte avslöja för mkt men jag hoppas verkligen att det går i lås.

Nä nu får jag ut med odjuren på en liten kvällspromenad.

//Emma