Hundvakt

Har jag inte fått den sötaste hundvakten på denna jord? :) Min systerson Erik har varit på promenad med Heavy.


Sommar-värme

Så himla skönt väder vi haft denna veckan. :) Solen har lyst mest hela dagarna, temperaturen har legat på 20+ och allt blir så grönt och vackert ute. Vågar man säga att sommaren är här?! Njae, försommaren är iaf här ;)

Hörde att det kommer komma lite regn nästa vecka, och det är faktiskt välkommet! Det rensar luften så gott med regn tycker jag.
Det är extremt mkt pollen (är det inte samma visa varje år?) Det är gult överallt. Bilarna, utemöblerna (som jag tvättade av imorse är nu ikväll gula igen!), det är pollen inomhus t.om! Har låtit dörrar och vissa fönster stått öppna för att få vädra samt få lite korsdag inne (det är som att bo i en varm gryta annars). Och nu har jag pollen inomhus också, golvet är gult, matsalsbordet är gult, soffbordet är gult, tvbänken är gul. Gult gult gult överallt!

Nu ska vi åka till sjön så hundarna får svalka sig lite. De ligger mest och solar/slappar nu när det är så varmt. Dundra har varvat mellan uteplatsen (i solen självklart!) och sovrummet, för där har vi en fläkt, så där är det svalt och skönt ;) haha.
Heavy är en riktig soldyrkare. Han ligger helst där det är som varmast och soligast.
LL håller sig mest i skuggan, men drar sig till solen emellanåt han också för att njuta i korta stunder.

(stavfel kan förekomma ganska rejält. Skriver via mobilen och ibland blir det helfel när autokorr. kommer in!)


Testar

Testar blogg.se-appen. Hoppas den funkar för det är såå mkt lättare att uppdatera från mobilen. Speciellt när jag inte har en fungerande dator! Sen är alla bilder på mobilen ;)

Så förhoppningsvis kommer detta funka superduper och jag kan uppdatera oftare. Kommer mest bli bilder jag lägger upp, men bättre än inget! :)


Äntligen sommar!

Ja äntligen är sommaren här och Dundra mår som en prinsessa när hon får bada igen. :)