Lever!

Alla lever och mår bra här :)
Suget för att skriva här på bloggen har jag tappat (igen!). Men det kanske kommer snart igen. Vad vet jag?
Livet rullar på. Känns som jag inte gör något annat än att jobbar, motionerar, tar hand om mina älsklingar här hemma.

Jag kämpar på med min träning och kost. Och jag tror det ger resultat. Det känns så. Det ser ut så iaf. Kläder sitter lösare, vågen visar mindre antal kilo, måttbandet visar mindre siffror och folk runt omkring mig tycker att jag ser slankare ut. KUL! :) (Hejja Emma! det gäller att peppa mig själv så jag inte ger upp!)

Mina tre pälsklingar ligger i soffan brevid mig och snarkar gött. Vi va ute i en timma förrut med mamma och gick.
Ska försöka ta mig tid till att ta lite kort på dogsen. Va länge sen jag va ute och tog bilder. Vill gärna ha några fina kort på dem tillsammans. Samt fina kort med mig och hundarna tillsammans. Får försöka dra med mig M ut så han kan fota oss.
Min stora kärlek Heavy har blivit så charmig det senaste, han blir allt mer vit/grå i ansiktet. Ålderns charm. Min älskling. Han är ju faktiskt 7,5 år min prins. Vad skulle jag göra utan honom? Min stora kärlek.

Nästa vecka, på onsdag åker vi till Budapest. Det är jag & M och några kompisar till oss som ska till Ungern ons-sön. En liten weekend. Vi ska ner och äta och dricka gott, bada termalbad, shoppa, gå på museum, vara kulturella, och framför allt - se Rammstein live!! :D

Hundarna får stanna hemma och vakta huset tillsammans med min syster och hennes kille.
Supergulligt av syrran å hennes kille att de kan bo i huset och passa hundarna när vi är bortresta. Det är guldvärt! Malin är guld värd! :)

Tills nästa gång!
Puss på er