Dålig dag

Vissa dagar känns mer skit än vanligt. Idag är en sån dag...

Å inte går det att lägga in bilder heller via blogg.se-appen. Skit på det oxå!!


Sommar

Har haft riktigt skönt sommar-väder i 2 dagar nu. Underbart! :)
Igår var jag och hundarna på klubben i närmare 4 timmar. Vi körde några övningar med däcket på agilityplanen. Men det var för varmt för hundarna så de fick mest springa runt och busa, lukta och bara vara. :)
Sofie med Diza och Wilda kom ut och höll oss sällskap. Vi tjötade en massa och körde även lite rallylydnad. Vilken rolig sport!! Båda kände att detta måste vi fördjupa oss i. Sagt och gjort, igår kväll satt jag och googlade och läste allt jag kom över. Detta verkar vara en sport för mig. :) Mer om rallylydnad en annan gång.
Idag har jag och Marcus varit lediga båda två. Så vi har storstädat huset, klippt gräset, trimmat med grästrimmer, rensat ogräs mm. Sen packade vi in hundarna i bilen och tog med oss lunch ut till sjön. Där satt vi nån timma och njöt av vädret. Hundarna badade och lekte vid vattnet och i skogen. Alla verkligen njöt! :)
Imorgon är det midsommar. Sommaren som knappt börjat känns det som. Jag jobbet tyvärr hela helgen, så det får bli lugnt för min del. Men lite grill, vin, lekar och vänner ska allt hinnas med. :)
Tills nästa gång!


Trött!

Usch vad jag är trött idag. Ögonen är tunga som bly, kroppen seg som kola. Suck. Bara bita ihop och dra till jobbet! Längtar efter ledighet. Snälla kom snart?